Kwaliteit borgen

Wat goed is vasthouden, maar ook vernieuwen, blijven leren en verbeteren

Zorg voor kwaliteit betekent kwaliteit behouden en kwaliteit waar nodig verbeteren. Om dit te doen is het nodig dat de school zicht heeft op de kwaliteit van alles wat met het onderwijs te maken heeft. Daartoe dienen voor alle aspecten afspraken gemaakt en vastgelegd te zijn. Ze kunnen dan besproken worden binnen het leerkrachtenteam en met de medezeggenschapsraad. Kwaliteitszorg is een continu proces en borgt ook dat alle veranderingen goed worden geïmplementeeerd en dat we ons continu blijven verbeteren.
Het gebruik van goede meetinstrumenten leidt tot doelgerichte activiteiten.

Onze doelen van onze kwaliteitszorg:
  • We willen zicht krijgen en houden op de kwaliteit van alles wat er gebeurt.
  • We willen goede kwaliteit behouden.
  • Kwaliteit die niet goed genoeg is, dienen we te verbeteren.

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.