Ouderraad

De Zilveren Maan heeft een actieve ouderraad (OR) bestaande uit een dagelijks bestuur en een aantal leden. De OR wil een positieve bijdrage leveren aan tal van activiteiten binnen de school, zoals het sinterklaasfeest, kerstfeest, paasontbijt en de ondersteunende activiteiten van de klassenouder voor een afzonderlijke groep. Daarnaast draagt de OR zorg voor de schoolbibliotheek en de controle op hoofdluis. De ouderraad vergadert tenminste eenmaal per maand. Bij deze vergadering is ook een teamlid aanwezig. Wanneer u meer wilt weten, kunt u contact opnemen met één van de leden van het dagelijks bestuur. Hun namen staan op onze website.