Stagiaires

Opleiding op schoolStage

Op onze school werken wij nauw samen met de Pabo Hogeschool Leiden. Naast de mogelijkheid voor het stagelopen van studenten op onze school, fungeren wij als opleidingsschool binnen het project Samen Opleiden. Binnen dit traject lopen studenten meer stage in de praktijk en leiden wij, op onze school, studenten in samenwerking met de Pabo op tot leerkrachten.

Dat betekent dat de studenten vanuit dit traject meer stagelopen dan reguliere studenten en dat wij deze studenten ook meenemen in het gehele programma van hun mentor; de leerkracht in de groep.
Dat betekent ook dat zij ook welkom zijn bij onze vergaderingen, aansluiten in werkgroepen, oudergesprekken bijwonen, en nog veel meer. U kunt ze dus op allerlei momenten tegenkomen in school.

Wij willen zo ons steentje bij te dragen Pabo studenten Pabo na 4 jaar opleiding echt klaar te stomen voor de praktijk! .

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.