Even voorstellen...

Leerkrachten zijn onze vitamine C voor de kinderen

Kinderen krijgen bij ons op school les van  betrokken, gemotiveerde en goed opgeleide leerkrachten. Naast hun basiscompetenties beschikken zij over extra kwaliteiten doordat zij zich gespecialiseerd hebben op specifieke terreinen zoals lezen, rekenen of begaafdheid.  Een goede relatie met de leerkracht is voor ieder kind een voorwaarde om goed te kunnen functioneren. Leerkrachten investeren daarom volop in deze relatie. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat kinderen zien dat leerkrachten plezier hebben in hun werk. Zilveren Maan  leerkrachten geven de kinderen energie.
 
Eliza Amling 1A-2A    
Floor van Joolingen 
Myrthe Koning1B-2B    
Kartini van Zanten 1B-2B
Alma Helder 1C-2C
Adrie Groot onderwijsassistent
Henny van Wieringen 3A   
Rianne Vervoorn 3A
Helga van der Voorn 3B
Denyse Groeneveld 3B
Monique Verschut 4A
Bas van der Leij 4A-5A
Yvonne Hoogervorst 4B
Winnie van Kins 5A
Saskia Mons 5B     
Bram Owens 5B
Rosanne van Dam 6A
Inge Verkleij 6A - 6B
Marjolein Volkers 6B
Anke Pommé 7
Elise van Leeuwen 7
Marc Serrarens 8
Madelon Droogh 8  
Rick Bruggeman vakleerkracht Lichamelijke opvoeding
Aylina van Rooij onderwijsassistent
 

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.