Even voorstellen...

Het Zilveren Maan Team

Kinderen krijgen bij ons op school les van  betrokken, gemotiveerde en goed opgeleide leerkrachten. Naast hun basiscompetenties beschikken zij over extra kwaliteiten doordat zij zich gespecialiseerd hebben op specifieke terreinen zoals lezen, rekenen of begaafdheid.  Een goede relatie met de leerkracht is voor ieder kind een voorwaarde om goed te kunnen functioneren. Leerkrachten investeren daarom volop in deze relatie. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat kinderen zien dat leerkrachten plezier hebben in hun werk.

Managementteam

Naast de Directeur maken de coördinatoren van de onder- en de bovenbouw deel uit van het managementteam van de school. Samen met de directeur dragen deze drie leerkrachten de verantwoordelijkheid voor de pedagogische en onderwijsinhoudelijke voortgang. 

OOP

Naast groepsleerkrachten, intern begeleiders en de directeur zijn er binnen de school ook diverse parttime medewerkers met een zogenaamde ondersteunende functie. Dit zijn de administratief medewerkers, de logopediste en de beheerder van het gebouw.
 
Eliza Amling 1A-2A    
Yvonne Hoogervorst 1B-2B
Alma Helder 1C-2C 
Adrie de Groot onderwijsassistent 1C-2C
Henny van Wieringen 3A
Rianne Vervoorn 3A
Denyse Groeneveld 3B  
Helga van de Voorn 3B
Monique Verschut 4
Inge Verkleij 4-5B
Bas van der Leij 5A
Saskia Mons 5B
Marjolein Volkers 6A
Winnie van Kins 6A-7B
Kartini van Zanten 6B
Fabiënne Heijns 6B--8
Rosanne van Dam 7A
Anke Pommé 7A
Elise van Leeuwen 7B
Marc Serrarens 8
Kim van der Jagt onderwijsassistente
Aylina van Rooij onderwijsassistente
Matthijs van Selm
vakleerkracht lichamelijke opvoeding
Bart Saitovic vakleerkracht
lichamelijke opvoeding
Madelon Droogh
Intern Begeleider
 
Haico Volkers Ondersteuner/ICT
Judith Toprakli Administratie
Maite Weber
Directeur

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.