Even voorstellen...

Leerkrachten zijn onze vitamine C voor de kinderen

Kinderen krijgen bij ons op school les van  betrokken, gemotiveerde en goed opgeleide leerkrachten. Een goede relatie met de leerkracht is voor ieder kind een voorwaarde om goed te kunnen functioneren. Leerkrachten investeren daarom volop in deze relatie. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat kinderen zien dat leerkrachten plezier hebben in hun werk. Zilveren Maan  leerkrachten geven de kinderen energie.
 
Ellen van Vliet 1A-2A    
Floor van Joolingen 1A-2A
Helen van Lente 1B-2B    
Kartini van Zanten 1B-2B
Alma Helder 1C-2C
Adrie Groot 
Carolien Houtkamp 3A
3A Helga van der Voorn
Anke Pommé 3B
Denyse Groeneveld 3B
Yvonne Hoogervorst 4B
Bas van der Leij 4B
Rianne Vervoorn 4A
Henny van Wieringen 4A
Saskia Mons 5A    
Bram Owens 5A
Monique Verschut 5B-7-8A
Marjolein Volkers 5B
Inge Verkleij 6
Madeloon Droog 6 en IB
Winnie van Kins 7
Marc Serrarens 8A
Rosanne van Dam 8B    
Elize van Leeuwen 8B
Rick Bruggeman vakleerkracht Lichamelijke opvoeding

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.