Even voorstellen...

Leerkrachten zijn onze vitamine C voor de kinderen

Kinderen krijgen bij ons op school les van  betrokken, gemotiveerde en goed opgeleide leerkrachten. Een goede relatie met de leerkracht is voor ieder kind een voorwaarde om goed te kunnen functioneren. Leerkrachten investeren daarom volop in deze relatie. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat kinderen zien dat leerkrachten plezier hebben in hun werk. Zilveren Maan  leerkrachten geven de kinderen energie.

Nadja Bordes 1A-2A
Bram Owel 7A / B
Elise van Leeuwen 8A
Marc Serrarens 8B