Rooster

Alle basisschoolkinderen moeten in acht jaar tijd 7.520 uur naar school. Scholen hebben enige vrijheid in de wijze waarop deze uren worden opgebouwd. Onze school heeft gekozen voor acht gelijke jaren van 940 uur. Dit betekent dat alle kinderen van groep één tot en met acht dezelfde schooltijden hebben. Wij vinden het belangrijk dat ouders hun kinderen, ongeacht in welke groep zij zitten, tegelijk kunnen ophalen bij school. Daarnaast hanteren wij middagpauzes van een uur en een kwartier. Zo krijgen kinderen de tijd om rustig te eten.

Rooster

Ochtend

Middag

Maandag 08.30 uur-11.45 uur  13.00 uur-15.00 uur
Dinsdag 08.30 uur-11.45 uur  13.00 uur-15.00 uur
Woensdag 08.30 uur-12.15 uur
Donderdag 08.30 uur-11.45 uur  13.00 uur-15.00 uur
Vrijdag 08.30 uur-11.45 uur  13.00 uur-15.00 uur

De deuren van onze school gaan 's morgens open om 08.20 uur. 's Middags kunnen de kinderen vanaf 12.50 uur naar binnen.