Ouderparticipatie

Wordt ook hulpouder, wij ontvangen u met open armen

De Zilveren Maan hecht veel waarde aan een goede samenwerking tussen school en ouders. Veel ouders begeleiden het leesonderwijs en helpen bij onder andere handvaardigheidslessen, het ruilen van boeken in de bibliotheek, kleuterspelletjes, musicals, computeronderwijs, sportdagen en excursies. Aan het begin van het schooljaar kunnen ouders aangeven aan welke activiteiten zij willen deelnemen. De school prijst zich gelukkig met de grote hoeveelheid behulpzame ouders, omdat veel activiteiten anders niet mogelijk zouden zijn. 

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.