Nieuwsbrief 7 juli 2023

07-07-2023
Beste relatie,

Schooljaar 2022-2023 zit er al weer op. Bij het versturen van deze nieuwsbrief wordt er op het schoolplein door de leerlingen afgeteld voor de grote zomervakantie. In deze nieuwsbrief leest u dat onze interim directeur Rogier Levy het stokje overdraagt aan de nieuwe directeur Maite Weber en dat we afscheid nemen van een aantal collega's. U leest ook wanneer de studiedagen voor volgend schooljaar zijn vastgesteld, vakantietips en nog veel meer. 

Nieuwsbrief 7 juli 2023.pdf

Wij wensen iedereen een heerlijke zomervakantie!

Team Zilveren Maan. 

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.