Nieuwsbrief 25 augustus 2023

01-09-2023
Beste relatie,

Wij zijn deze week ontzettend goed gestart. Fijn om de leerlingen en vele ouders weer allemaal te mogen verwelkomen in onze school. Een goed moment om de eerste nieuwsbrief van schooljaar 2023-2024 uit te brengen en oud leerkrachten, overblijfkrachten en een grote diversiteit aan andere relaties die nauw met ons samenwerken, of graag willen volgen wat er op de Zilveren Maan gebeurt, op de hoogte te brengen. In deze nieuwsbrief informeren we ouders over praktische zaken en laatste ontwikkelingen. 

Nieuwsbrief 25-08-23.pdf

Met vriendelijke groet,
Maite Weber
Directeur 

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.