Nieuwsbrief 17 april 2023

17-04-2023
Beste relatie, 

De meivakantie staat voor de deur en dat is een mooi moment voor de nieuwsbrief en u weer op de hoogte te brengen wat er allemaal gebeurt op school.
In dit nummer leest u over de groepsverdeling voor volgend jaar, waarom de schoolfotograaf is verplaatst naar een nieuwe datum, maakt u kennis met een nieuw MR lid, leest u waarom de Ouderraad zo belangrijk voor ons allemaal is en wat we allemaal voor de ouderbijdrage kunnen doen en nog veel meer. 

Nieuwsbrief 17 april 2023.pdf

Veel leesplezier!

Team Zilveren Maan

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.