Nieuwsbrief 15 november 2022

15-11-2022
Beste relatie,
Net voor de studiedag morgen (een vrije dag voor de leerlingen!) presenteren wij u graag onze laatste nieuwsbrief met daarin nieuws van de directie, een herinnering voor de TSO- en Ouderbijdrage, aandacht voor Sinterklaas op school en praktische tips op het financiële vlak bedoeld om een ieder die het in deze tijden financieel lastig heeft een steuntje in de rug te geven. 

In het rubriekje 'even voorstellen' maakt u kennis met ons TSO overblijfteam en onze LIO stagiaire in groep acht: Fabiënne.

Nieuwsbrief 15 november 2022.pdf

Veel leesplezier!

Team Zilveren Maan

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.