Nieuwsbrief 22 oktober 2022

20-10-2022
 Beste Relatie
Komende week start in onze regio de Herfstvakantie. Hopelijk werkt het weer wat mee. In onze nieuwsbrief voor de herfstvakantie geven we wat leuke tips voor de vakantie en leest u meer over de start van de Sinterklaasperiode, vraagt de OR te helpen bij de Sinterklaasversieringen, zoeken we hulpouders voor de bieb, informeren we u over het Noodfonds Nieuwkoop ONE en nog veel meer...

Nieuwsbrief 20 oktober 2022.pdf

Veel leesplezier.
Team Zilveren Maan

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.