Nieuwsbrief 25 augustus 2022

25-08-2022
Beste relatie,

Schooljaar 22/23 is al weer een paar dagen jong. Tegen het einde van de eerste week is het ook een mooi moment om met u  de eerste nieuwsbrief van dit jaar te delen. Dit nummer staat weer vol informatie over de directievoering, nieuwe collega's, belangrijke data, het schoolreisje, schoolmaterialen, de bibliotheek, afspraken over snoep op school, de verlofregeling en het vakantie- en studiedagen rooster. 

Nieuwsbrief 25 augustus 2022.pdf

Veel leesplezier,

Team Zilveren Maan

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.