Nieuwsbrief van 31 maart 2022

31-03-2022
Er gebeurt veel op school en in de wereld om ons heen. De coronacrisis is aan het uitfaden en we gaan steeds meer terug naar normaal. Maar helaas heeft zich met de inval van Rusland in Oekraïne ook een nieuwe crisis ontwikkeld die ook gevolgen heeft voor de scholen op Buytewech. Ondertussen ligt de Zilveren Maan op stoom. Veel informatie en dus een dubbeldik nummer waarin wij u informeren over het Paasontbijt, de griepgolf, het praten over de oorlog in Oekraïne met kinderen en de Oekraïne statiegeldactie tussenstand, de techniek lessen, tennisclinics, de nieuwe Laddergroep leerkracht, maatschappelijke stages, de taalclub voor tieners, Sjors Sportief/Creatief, het monitoren van het leer- en leefklimaat en sociale vaardigheden in het kader van de sociaal emotionele ontwikkeling van de leerlingen en de sportdagen die er weer aankomen.  

Klikt u op de link naar onze nieuwsbrief van 31 Maart 2022 en lees meer. 

Veel leesplezier!
Marcel Blaauw

Directeur
OBS de Zilveren Maan

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.