Corona Rap 'Mooi geweest'

29-01-2021
Iedereen kijkt uit naar het einde van de Corona periode. We zijn het allemaal wel een beetje zat. Maar er gebeuren ook veel mooie dingen.

Ramon, een van onze leerlingen heeft een geweldige rap gemaakt waarvoor we gelukkig toestemming hebben gekregen die met u te delen.  Een vrolijke noot in lastige tijden die u écht even moet bekijken.

Geniet!:

https://youtu.be/ii0YqtET8xs

 

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.