Spoed: vaste overblijfkrachten en invalkrachten gezocht

17-11-2020
Begin Oktober hebben we een oproep geplaatst voor enkele vacatures voor overblijfkrachten. Voor de vrijdagmiddag zoekt Polderpret nog met spoed een vaste overblijfkracht. Ook is er ruimte om nieuwe invalkrachten in ons gezellige team op te nemen.
Graag brengen we deze oproep nog een keer onder de aandacht van alle ouders 

Als je het leuk vindt om met kinderen te werken en op De Zilveren Maan de overblijf te verzorgen, of of als je een opa, oma, buurvrouw, student kent die dit graag zou willen doen, aarzel dan niet om contact te leggen. Er staat een fijn team op je te wachten waar je meer dan welkom bent. 

Ervaring of opleiding is niet vereist. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je affiniteit hebt met kinderen. 

Je werkt als vrijwilliger, maar niet onbezoldigd. Je ontvangt een vrijwilligersbijdrage van € 10,- per keer. De vrijwilligersbijdrage wordt niet belast als extra inkomen.

Kortom vind je het leuk om ons team te versterken, of wil je nog wat meer informatie?

Neem dan contact op met Ilonka of Simone. Telefoonnummer: 0172-520059, email: TSO@kdvpolderpret.nl
Polderpret.jpg
 

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.