MR Bericht

05-11-2020

Beste Ouders van de Zilveren Maan,

Net voor de zomervakantie hebben jullie gestemd voor de oudergeleding van de Medezeggenschapsraad (MR) van onze school. Dank daarvoor. Wij, Louis, Sacha en Idris, zijn erg enthousiast dat we de school mogen helpen op allerhande vlakken.

De MR is een wettelijk ingestelde raad. Hierin kunnen ouders en leerkrachten meedenken over het beleid van de school. De MR heeft vaak een adviserende, maar zeker ook wel eens een beslissende rol in beleidszaken.

Wij zitten in de MR namens alle ouders van de school en om onze rol goed te kunnen vervullen vinden wij het belangrijk dat u als ouders ons ook weet te vinden. Spreek ons dus gerust aan op het schoolplein wanneer u vragen, opmerkingen, suggesties of ideeën hebt. U mag uw vraag ook mailen aan: mr.zilverenmaan@morgenwijzer.nl


Groeten,
 

image003.jpg image006.jpg image007.jpg
Louis Chatlein (dochter in groep 1/2 en zoon in groep 4) Sacha Göddeke (dochter in groep 5) Idris Mattijssen (dochter in groep 3)

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.