Update Staking

13-01-2020
Op 30 en 31 januari staakt ook het Zilveren Maan Team.
In de laatste nieuwsbrief hebben wij u geïnformeerd over de landelijke staking op 30 en 31 januari a.s. en dat wij, de scholen die aangesloten zijn bij Morgenwijzer, met elkaar in gesprek zijn hoe wij vorm en inhoud gaan geven aan de aangekondigde staking. 

Het besluit om deel te nemen aan deze staking is deze week ook door Het Zilveren Maan Team genomen. Wij staan pal achter de zorgen over de vier grote thema's in het onderwijs; de werkdruk, het lerarentekort, het directeurentekort en de salariëring.
We dragen, vooral vanuit het belang van de leerlingen, graag ons steentje bij in de zoektocht naar constructieve oplossingen.

Op 30 en 31 januari zal de Zilveren Maan daarom dicht zijn. 

Wij hopen op uw begrip. 

Het Zilveren Maan Team.

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.