Overzicht nieuws

Jaarverslag 2020 - 2021 MR en OR
04-11-2021
| De MR en OR hebben de jaarverslagen over het seizoen 2020-2021 gepubliceerd. U treft ze in de bijlage. Het MR verslag is ook gepubliceerd op onze website. Hieronder treft u de begeleidende brief.
Nieuwsbrief 1 oktober 2021
01-10-2021
| We hebben een de belangrijkste informatie van de afgelopen twee weken voor u in deze nieuwsbrief op een rij gezet. Leest u meer over: • AVG-toestemmingsverklaring • Afspraken met betrekking tot...

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.