Aanmeldformulier OBS De Zilveren Maan

Aanmeldformulier van OBS De Zilveren Maan
Ladderhaak 1- 2421 NK - Nieuwkoop - tel 0172-520065 - E-mail Info@obsdezilverenmaan.nl
Gegevens ouders/verzorgers
Ouder/verzorger 1 gegevens:
Ouder/verzorger 2 gegevens
(alleen invullen als het adres afwijkt)
Gegevens leerling
Gaat het om een jongen of een meisje?
Heeft uw kind al broertjes of zusjes op school?   
Verwacht u dat uw kind extra ondersteuning behoeft gezien de huidige ontwikkeling van uw kind?        
Heeft u uw kind ook op een andere school aangemeld?     
Op het moment dat uw kind drie jaar en negen maanden is, wordt u uitgenodigd voor een informatief gesprek. Dit gesprek vindt plaats op de school van uw voorkeur. Om het onderwijs rondom uw zoon/dochter zo passend mogelijk vorm te geven is informatie betreffende de ontwikkeling van uw zoon/dochter en zijn/haar onderwijsbehoeften van grote waarde. We vragen u daarom het intakeformulier mee te nemen naar het gesprek.
 
reload
* Verplichte velden

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.