Parkeren

Ouders kunnen gebruik maken van een groot parkeerterrein naast de school. Om de doorgang te bevorderen is er sprake van eenrichtingsverkeer.

Kiss & Ride zone spelregels

Het voorste deel van de parkeerplaats is ingericht als ‘Kiss & Ride’ zone. Deze plaatsen zijn bedoeld voor het direct laten in- en uitstappen.
Na het brengen van uw kind(eren) dient u dus direct weer weg te rijden.

Ook bij het ophalen is deze plek geen wachtplaats voor auto’s. Spreek eventueel met uw kind(eren) af dat zij daar wachten en haal uw kind(eren) dan op bij de ‘Kiss & Ride’ zone.
Wilt u met uw kind(eren) meelopen bij het brengen of bent u vroeg bij school om ze op te halen? Parkeer dan uw auto in de daarvoor bestemde vakken. 

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.