Onderwijs Ondersteunend Personeel

OOP

Naast groepsleerkrachten, intern begeleiders en de directeur zijn er binnen de school ook diverse parttime medewerkers met een zogenaamde ondersteunende functie. Dit zijn de administratief medewerkers, de logopediste en de beheerder van het gebouw.
Vacture
Madelon Droogh Intern Begeleider groep 5 t/m 8
William Bastiaan Intern Begeleider groep 1 t/m 4
Hanneke de Knegt Ondersteuner
Haico Volkers Ondersteuner - ICT 
Simone van Koert Beheerder
Greetje van Dijk Ambulant medewerker logopediste 
Glenn Sopacua Ambulant vrijwilliger (niet in dienst van school)

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.