Nieuwsbrief Juli 2021

15-07-2021
Op naar een fijne Vakantie!
Schooljaar 2020-2021 zit er weer op. Een heel bijzonder jaar waarin veel is gebeurd onder bijzondere omstandigheden. De coronamaatregelen en effecten hebben een stevige wissel getrokken op ieders flexibiliteit en we zijn er helaas nog niet af. Toch zijn we er in geslaagd er een heel mooi jaar van te maken.

Vlak voor de welverdiende vakantie hebben wij voor u in de laatste nieuwsbrief van dit jaar belangrijk nieuws over de directievoering, over het continurooster met het iets gewijzigde vakantierooster en overzicht aan vrije landelijke dagen en studiedagen, maar ook over het afscheid van groep 8, De Brick Challenge en nog meer..... U vindt de nieuwsbrief als pdf document in de bijlage.

Veel leesplezier!

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.