Nieuwsbrief Juli 2021

15-07-2021
Op naar een fijne Vakantie!
Schooljaar 2020-2021 zit er weer op. Een heel bijzonder jaar waarin veel is gebeurd onder bijzondere omstandigheden. De coronamaatregelen en effecten hebben een stevige wissel getrokken op ieders flexibiliteit en we zijn er helaas nog niet af. Toch zijn we er in geslaagd er een heel mooi jaar van te maken.

Vlak voor de welverdiende vakantie hebben wij voor u in de laatste nieuwsbrief van dit jaar belangrijk nieuws over de directievoering, over het continurooster met het iets gewijzigde vakantierooster en overzicht aan vrije landelijke dagen en studiedagen, maar ook over het afscheid van groep 8, De Brick Challenge en nog meer..... U vindt de nieuwsbrief als pdf document in de bijlage.

Veel leesplezier!