Fietsen stallen

's Ochtends is het een drukte van belang, alle leerlingen van De Zilveren Maan, De Rietkraag en de Maranatha beginnen aan een nieuwe dag. Om de start zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben de scholen gezamenlijk een paar afspraken gemaakt.
Voor het schoolplein ligt een voetgangersgebied met voldoende fietsenstallingen voor de kinderen van de drie scholen. De kinderen stallen hun fietsen in de buurt van de plaats waar zij het voetgangersgebied betreden. Een deel van het voetgangersgebied bestaat uit een zogenoemd ‘wachteiland’. Dit is een verhoogd gedeelte van het gebied, herkenbaar aan de rode stenen. Hier mogen geen fietsen worden gestald.

Met de ander gebruikers van het gebouw zijn de volgende regels afgesproken:

• Alle leerlingen stallen de fietsen in of tussen de rekken.
  • Ouders, die na het brengen van hun kinderen weer vertrekken, mogen hun fietsen buiten de rekken stallen. Zo blijft er voldoende ruimte voor de kinderen.
  • Fietsen mogen niet worden meegenomen op het plein.
  • Honden zijn ook niet toegestaan op het schoolplein.