17 december 2019

Voor het feestelijke kerstdiner is ook dit jaar voor elke groep een intekenlijst opgehangen waarop ouders kunnen aangeven wat hun bijdrage is aan het kerstdiner.
Tijdstip wordt nog door de leerkracht gecommuniceerd via het ouderportaal.
De kinderen nemen zelf mee: Bakje oasis (nat) - kerstgroen en versieringen
Groep 6a voert vanavond haar kerstmusical op voor ouders/ verzorgers / broers en zussen van de leerlingen van groep 6a. Nadere informatie van de leerkacht volgt.

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.